BG IMAGE

100% Natyral

NGA BURIMI

NE DOREN TENDE

SHISHE
CRYSTAL WATER IMAGE 9

UJI CRYSTAL

Uji është jetë, ndërsa uji i pastër shëndet. Me burim 1100 metra mbi nivelin e detit në Gmicë të Gollakut, në malet e mbuluara me dru ahu e larg vendbanimeve, uji “Crystal” është i pastër si vet emri.


IMAGE CYSTAL 4

PRODUKTET

Uji “Crystal” është produkt 100% natyral dhe pa shtesa.Bazuar në resurset dhe kualitetin ujor të zonës, ne si kompani “Water Group
Kosova” kemi investuar në ndërtimin e fabrikës me sipërfaqe 3000 metra katrorë dhe teknologji të fjalës së fundit, në fshatin Gmicë të Kamenicës.


[smartslider3 slider="2"]

foto crystal shishe 1

RRETH NESH

Uji “Crystal” është produkt 100% natyral dhe pa shtesa. Bazuar në resurset dhe kualitetin ujor të zonës, ne si kompani “Water Group Kosova” kemi investuar në ndërtimin e fabrikës me sipërfaqe 3000 metra katrorë dhe teknologji të fjalës së fundit, në fshatin Gmicë të Kamenicës.Na ndiqni në rrjetet sociale